Home

Tel 040-2543842
Berry Tonpraoter,animaties en straattheater

Bij zijn geboorte was het al direct duidelijk, met zo'n kop kan hij maar ťťn ding worden: ABSURDIST.
Toen hij op zijn 27ste voor het eerst op straat kwam werd er veel gelachen, het dorp stond op zijn kop. Sinds die tijd wordt hij veel gevraagd voor animatie-en podiumacts. Hij is nu 42, maar heeft het verstandelijk vermogen van een kind van vijf. Verder heeft hij 11 kinderen bij 13 verschillende vrouwen en zijn hobby is het sparen van "nietjes". Zowel nieuwe als gebruikte. Zijn huidige levensdoel is het opkomen voor het leven van het koffiefilterzakje. Mocht u hem eens tegenkomen: "Niet voederen, niet aanraken, alleen maar lachen!"


Berry's wortels liggen bij het 'tonproaten'. Tweemaal werd hij kampioen 'kletsen'. Later werd hij met zijn soloprogramma 'GetverBerry' winnaar van het Limburgse Cabaretfestival '97. In hetzelfde jaar stond hij in de halve finale van Nederlands grootste cabaretfestival Cameretten in Rotterdam. Het juryrapport; 'heerlijke krankzinnige overgangenÖintelligente kolder'

Voorjaar '98 richtten de twee heren Tiny van den Eijnden en Berry Knapen het duo Stenzel & Geraldo op. Doel: Cameretten '98. Programma: 'Angaard!' Dit werd een verdiende tweede plaats met overweldigende recensies in de landelijke dagbladen.

In februari '01 werd Berry tijdens de 1ste editie van het cabareteSKE festival te Eindhoven winnaar van 'de Echt Eindhoven prijs'. Voor deze prijs werd gekeken naar improvisatietalent en de kunst om de actualiteit op humoristische wijze in een conference of cabaretesk commentaar publiek te maken.

Zomer '03 ontstond bij toeval een samenwerking met Hans Savert. Onder de naam: Hep U Henk Gezien? spelen zij de meest absurde karakters op de meest uiteenlopende locaties. Hun nieuwste act is de krankzinnige 'Goudvissenrace'. Kijk voor meer informatie in het menu. In het menu 'Film' kunt u tevens een impressie zien van deze idiote voorstelling.

Zomer '05 kreeg Berry kriebels om een volslagen idiote straatshow te ontwikkelen. Het enthousiasme steeg hem al snel boven het hoofd, ideeŽn waren er volop. Na diverse try-outs ontstond dat wat hij in gedachte had: The Comedyshow. Publiek en pers zijn laaiend enthousiast. Lees meer hier over in het menu.

Berry  absurdist voor;
Straattheaterfestivals Jaarmarkten Popfestivals Bedrijfsevenementen Feesten Beurzen Tonproatavonden etc.

 

     
 

Mimespeler bart  

 
     
     
Tel nr. 040-2543842  mail naar info@ESLevents.nl
     
  Algemene voorwaarden

Home

  ESL Presenteert  

 Trefwoorden staan op alfabetische volgorde
en linken direct door naar de juiste pagina

    

meer weten over ESL ?
klik op de hoed

Hastelweg 262
Eindhoven

Telefoon 040-2543842

Mail: info@eslevents.nl

Referenties
 
   

www.bertje.nl Spelverhuur www.pret.nl

Home