mail:

Home Tel 040-2543842
 Gin Fizz:

Gin Fizz is een professioneel allround showorkest dat van uw evenement een spetterend feest weet te maken. De band bestaat uit Saskia Raaijmakers (zang), Hein van Berkel (toetsen en zang),  Bas van den Booren (gitaar), Corné van Groesen (basgitaar en zang) en Wijnand van Groesen (drums en zang). Alle vijf hebben zij hun opleiding gehad aan het conservatorium en hun muzikale achtergrond is erg divers.

In de eerste jaren van Gin Fizz bestond het repertoire voornamelijk uit jazzy easy listening. Inmiddels bestaat de band zo’n vijftien jaar en is het repertoire flink uitgebreid. Zo voert een avondje Gin Fizz u langs Hollandse meezingers, stevige rock, discoclassics en hedendaagse hits. Uiteraard geheel aangepast aan de sfeer van uw feest.

Naast de repertoirekeuze hecht Gin Fizz ook veel waarde aan de presentatie. Op technisch gebied gebruikt de band een systeem dat zorgt voor optimale geluidskwaliteit op iedere locatie. Verschillende kledingsets, verassende publieks-interactie, gitaarsolo’s en een zangeres van wereldklasse zorgen ervoor dat uw oren en ogen niets te kort komen.


 

 

 

     
 
Eén van Nederlands top-formaties is zonder meer show- en dansorkest 'Gin Fizz'. Vijf jonge, maar zeer ervaren en professionele beroepsmusici vormen een gerespecteerd allround showorkest. Zij zijn allen afgestudeerd aan het conservatorium en zorgen door de perfecte uitvoering, de presentatie, de smaakvolle kleding en de betrokkenheid met het publiek voor een stijlvolle spectaculaire show. Met een jeugdig enthousiasme vormen zij de solide basis van uw evenement. Deze flexiblele musici willen er, net als u, een geslaagd festijn van maken.

 

    Klik hier voor andere bands en muzikanten    
           
           
Tel nr. 040-2543842  mail naar info@ESLevents.nl
     
  Algemene voorwaarden

Home

 

  ESL Presenteert  
Business to Business
Campingprogamma's

 Trefwoorden staan op alfabetische volgorde
en linken direct door naar de juiste pagina

    

meer weten over ESL ?
klik op de hoed

Hastelweg 262
Eindhoven

Telefoon 040-2543842

Mail: info@eslevents.nl

Referenties
 
   

www.Bertje.nl www.Spelverhuureindhoven.nl www.Pret.nl

Home