Home

Tel 040-2543842

Jarenlang was ze één van de gezichten van de succesvolle groep Flairck.
Na een succesvolle theatertournee met The Rosenberg Trio kwamen er verschillende aanvragen
(o.a. cd opname met U2) en natuurlijk een eigen show.
Naast gastmuzikante werkt Sylvia  met grote regelmaat mee aan openingen met haar spectaculaire ballonact.

De Ballonact
Eén van haar entertainment creaties is de prachtige ballonact.

De ballon illusie staat voor het ontstaan (de geboorte) van iets moois..... de introductie van een nieuw product, de aftrap van een evenement of de opening van een gebouw.

. Een ballon groeit op het podium tot een doorsnee van ca. 2 meter. Sylvia Houtzager speelt hierin haar spel…. Dan een  knal………
Het is een spectaculaire, muzikale en zeer stijlvolle act met een reusachtige ballon.


Code ENVIO   Prijs afhankelijk van  diverse opties

 

Deze spectaculaire act kan vanaf nu op verschillende manieren worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld met een acrobate, een muzikant of een zangeres. Heeft u een ander idee? Dan bespreken wij dat graag met u.

Standaard is deze act te boeken in de uitvoeringen; Small, Medium en XL. 

BALLON ILLUSIE  (Small); Op het podium staat een mysterieuze zwarte kist…..Plotseling is een hartslag hoorbaar en begint er bovenuit de kist een ballon te groeien…. Deze wordt grootser en grootser….. Dan verschijnt er een schim in de ballon. Doordat de ballon nog niet transparant is laat het zich raden wie of wat er in de ballon verschijnt. De ballon loopt weer leeg en het vlies sluit zich rondom een dame (foetus). De dame probeert zich uit het vlies te bevrijden….Dan zwelt de hartslag weer aan en blijft de ballon maar groeien. Deze wordt transparant en een atletische dame is zichtbaar. Zij brengt een verrassende choreografie…… dan volgt een krachtige explosie!!
  
De kosten voor deze act bedragen   € 1.195,00 –/
Tijdsduur 1 x ca. 6 minuten
 
BALLON ILLUSIE (Medium); De ballonkist staat op het podium en een hartslag is hoorbaar. Een groeiende ballon wordt zichtbaar en er komt rook onder de kist vandaan...... Een mooie atletische dame wordt zichtbaar. De ballon sluit zich om haar heen en gevangen in het vlies (een soort foetus) zit zij gevangen in de ballon.... Dan zwelt de hartslag weer aan en begint de ballon te groeien. Deze bereikt een diameter van ca. 2 meter en wordt daardoor transparant. De dame in de ballon maakt een verrassende choreografie om vervolgens uit de ballon te ontsnappen (explosie)..... slagwerkers rennen op en zetten een dynamisch slagwerk in.... zij gaan gekleed in stalen kleding.... de danseressen presenteren een dans van een hoog technisch niveau. Een fakkeldans is zichtbaar en een imposante figuur komt oplopen ‘de man van staal’ Hij bewerkt zijn metalen kostuum op het ritme van het slagwerk en vult het podium met een vonkenregen.... Hiermee legt hij letterlijk de laatste hand aan de openingshandeling. 
Op de eindknal is het mogelijk om 2 kabuki-bursters af te laten gaan. Dit zijn drukvaten die 2 danseressen op hun rug hangen en snippers of slingers de lucht in schieten.
 
 
De kosten voor deze act bedragen € 2.250,00 –
Optioneel: Kabuki bursters (drukvaten op de rug v.d danseressen) €    275,00
Tijdsduur 1 x ca.10 minuten
 
BALLON ILLUSIE (XL); De ballonkist staat op het podium en een hartslag is hoorbaar. Een groeiende ballon wordt zichtbaar en er komt rook onder de kist vandaan...... Een mooie atletische dame wordt zichtbaar. De ballon sluit zich om haar heen en gevangen in het vlies (een soort foetus) zit zij gevangen in de ballon.... Dan zwelt de hartslag weer aan en begint de ballon te groeien. Deze bereikt een diameter van ca. 2 meter en wordt daardoor transparant. De dame in de ballon maakt een verrassende choreografie om vervolgens uit de ballon te ontsnappen (explosie)..... slagwerkers rennen op en zetten een dynamisch slagwerk in.... zij gaan gekleed in stalen kleding.... de danseressen presenteren een dans van een hoog technisch niveau. Een fakkeldans is zichtbaar en een imposante figuur komt oplopen ‘de man van staal’ Hij bewerkt zijn metalen kostuum op het ritme van het slagwerk en vult het podium met een vonkenregen.... Een zangstem is hoorbaar en een diva komt oplopen.... zij bereikt in haar aria letterlijk ongekende hoogtes (4 opties zijn mogelijk om de aria een extra effect te geven)
 
1.) De zangeres stapt op een krachtige windmachine en zingt haar aria in een sterke luchtstroom wat een zeer dynamisch beeld geeft.
2.) De zangeres komt oplopen met een lange witte sleep.. wanneer zij centraal op het podium staat groeit deze sleep uit tot een prachtig effect ‘zo trots als een pauw’
3.) De zangeres verschijnt plotseling in beeld en stijgt, in haar aria, maarliefst 10 meter de lucht in. Hierbij heeft zij een jurk aan in kleurbanieren (bedrijfskleuren) en eventueel een uitrollende welkomsttekst.
4.) De zangeres wordt middels een elektrotakel hoog de lucht in getrokken en haar jurk blijkt een enorm projectscherm!

De kosten voor deze act inclusief optie 1. bedragen € 2.675,00 –
Optioneel: Kabuki bursters (drukvaten op de rug v.d danseressen)€    275,00
Tijdsduur 1 x ca. 11 minuten
 
Alle genoemde acts zijn exclusief techniek (licht, geluid en bediening daarvan)

 

Hieronder vindt u nog specifiek lijst van punten om rekening mee te houden voor het inhuren van Silvia

Contract-rider 

Ballon-act met Sylvia

Behorende bij contract:

 Om het optreden voor u en de artiest tot een succes te maken vragen wij u met de volgende zaken rekening te houden:

 Kleedruimte

Er dient een verwarmde, afsluitbare kleedkamer beschikbaar te zijn.
 Bijvoorkeur voorzien van warm en koud stromend water, stoelen en een kledingrek.

In geval van de ballon-act met (bodypaint) danseressen, dient er een aparte verwarmde kleedruimte te zijn.
Hier moet warm en koud stromend water aanwezig zijn.

Op/Afbouw techniek

De technicus arriveert ca. één uur voor aanvang van het optreden tenzij anders overeengekomen. In het geval dat de opdrachtgever de opbouw eerder wenst of  afbouw later wenst, dan direct na de act, wordt hiervoor €  35,00 per uur in rekening gebracht.

De act neemt eigen monitorsysteem en blacklight t.b.v. ballon-act (solo) mee.
En zal inprikken op het aanwezige professionele geluidssyteem, tenzij anders in het kontrakt vermeld. 2 x 220V 16 amp vrije groepen dienen in de directe omgeving van het podium aanwezig te zijn.
Indien de act een optreden gaat verzorgen met danseressen en/of violisten en een opkomst door de zaal gewenst is, dient de opdrachtgever voor blacklight in de zaal en op het podium te zorgen. Eventueel kunnen wij dit verzorgen tegen meerkosten. Voor de opkomst van de act dient er bij de plek van optreden een afgeschermde ruimte te zijn om de artiest ongezien de act voor te kunnen laten bereiden. De vloer van deze ruimte dient gelijkvloers te zijn met de vloer voor het optreden. De afmeting tbv van de ballon-act solo dient minimaal 4 x 3 meter te zijn met een clearence van minimaal 3 meter. Ten tijde van het optreden dient de zaal verduisterd te zijn. Na de ballon explosie dient er met aanwezig licht een warm lichtplaatje te kunnen worden gemaakt. Indien het optreden op een verdieping moet plaatsvinden of een andere moeilijker bereikbare plaats, dient de opdrachtgever dit aan het management te melden.

Catering

Het wordt zeer op prijs gesteld indien u de technicus een kopje koffie of thee aanbiedt.

In de kleedruimte dienen koffie of thee en enige frisdranken (en glaswerk) aanwezig te zijn voor de artiesten.

In geval van repetities / doorloop en of tijdstip waarop de act aanwezig dient te zijn, vragen wij u een eenvoudige maaltijd/lunch te verzorgen.

Parkeerruimte

Er dienen 2 parkeerplaatsen bij de artiesteningang of in de nabijheid daarvan gereserveerd te zijn voor de artiest en techniek.
Eventuele parkeerkosten worden doorbelast.

Wij verzoeken u contact op te nemen indien u aan één of meerdere onderdelen op deze bijlage niet (of gedeeltelijk niet) kunt voldoen.


Met The String Lights
Het vervolg kan zijn dat er nog meer violisten verschijnen. Alleen hun fluorescerende strijkstokken en violen zijn zichtbaar in het black-light; een adembenemend effect! Tezamen sluiten zij de act af met een wervelend vioolspel met een stuk van Fritz Kreissler of Boccerini. Geheel van deze tijd en toch klassiek!
 
Slangenmens
 
Tel nr. 040-2543842  mail naar info@ESLevents.nl
     
  Algemene voorwaarden

Home

  ESL Presenteert  

 Trefwoorden staan op alfabetische volgorde
en linken direct door naar de juiste pagina

    

meer weten over ESL ?
klik op de hoed

Hastelweg 262
Eindhoven

Telefoon 040-2543842

Mail: info@eslevents.nl

Referenties
 
   

www.bertje.nl Spelverhuur www.pret.nl

Home