mail:

Home Tel 040-2543842
 Kaartje leggen
Handlezen 
Taslezen
koffiedik kijken
Gelaatkunde
Astrologie
Aurafotografie
Numerologie
Tenen lezen


Spiritualiteit is hot. Steeds meer mensen staan open voor zaken die ze niet begrijpen, maar wel interessant vinden. Ook in debeurzen- en evenementenbranche groeit de belangstelling voor entertainment dat het hart raakt. Spiritainment, het nieuwe totaalconcept voor spiritueel entertainment, speelt handig in op deze trend.

Spiritainment biedt een gevarieerd aanbod spiritueel entertainment te bieden, zowel op individueel niveau als voor groepen. De acts hebben pakkende namen als: ‘Een magisch bakkie troost’(koffiedik lezen), ‘Je sieraad verraadt je’ (psychometrie) en ‘Laat je handen spreken’ (handlezen). Acts als nummerologie, damestas lezen, tarotkaarten lezen, tenen lezen, gezichten lezen, astrologie en aurafotografie completeren het aanbod. Ook is er een heuse Love Guru, die koppels op basis van astrologie wijzer maakt over het hoe en waarom van hun relatie.

Honger naar zelfkennis
“Het is een bijzondere en bonte verzameling acts”, zegt Marian van Noort, initiatiefneemster van Spiritainment. Ze begon zelf als tarotiste: “In mijn werk als spiritueel entertainer vond ik het nog wel eens lastig dat ik niet iedereen blij kon maken met een consult. De honger naar zelfkennis is namelijk niet te stillen. Met teleurgestelde gasten, die lang in de rij stonden, als resultaat. Daarom heb ik dit totaalconcept spiritueel entertainment ontwikkeld. Hiermee zet ik een totaalbelevenis neer en maken we veel mensen blij met een persoonlijke reading.”

Niet ‘eng’
“Wat zo bijzonder is aan de spiritainers van Spiritainment, is dat zij zich ver houden van het zweverige. Daar heb ik de artiesten op geselecteerd. Natuurlijk, het is altijd spannend en ergens ook onverklaarbaar dat ze veel over je weten, zonder dat ze je ooit hebben gesproken of gezien. Dat is dan ook de magie van dit soort entertainment. De entertainers zijn stuk voor stuk erg open en benaderbaar. Ze zijn vooral niet ‘eng’ en staan met beide benen stevig op de grond. Ze laten je zien waar je staat en geven handvatten om zaken in je leven aan te pakken. Ze voorspellen niet de toekomst, want die maak je zelf.”

Entertainment met een boodschap
De spiritainers zijn breed in te zetten op diverse doelgroepen en (feest)momenten. Spiritainment denkt met haar klanten mee, bijvoorbeeld als er een specifiek thema, of bij specifieke doelen als teambuilding of business doelen. “Echt maatwerk”, zegt Marian, “Elk optreden is daardoor afgestemd op de wensen van de klant.” Ook voor groepen is deze wijze van entertainment erg geschikt, in de vorm van een workshop. Op een leuke en vaak bijzondere manier leren collega’s elkaar beter kennen en gebeurt er echt iets in een team. Mensen zien bijvoorbeeld kanten die ze niet van elkaar kennen, zodat er een hechter team ontstaat. Of verborgen dynamiek wordt zichtbaar, waardoor een team beter kan functioneren.

 


 

 

 

         
         
           
           
           
Tel nr. 040-2543842  mail naar info@ESLevents.nl
     
  Algemene voorwaarden

Home

 

  ESL Presenteert  
Business to Business
Campingprogamma's

 



Trefwoorden staan op alfabetische volgorde
en linken direct door naar de juiste pagina

    

meer weten over ESL ?
klik op de hoed

Hastelweg 262
Eindhoven

Telefoon 040-2543842

Mail: info@eslevents.nl

Referenties
 
   

www.Bertje.nl www.Spelverhuureindhoven.nl www.Pret.nl

Home