Flats  overal inzetbaar

Ze zijn wat wereldvreemd, de dames van Theater Flats. Je komt ze tegen op straat, in winkels, op beurzen, bij recepties, studiedagen, symposia, personeelsfeesten, jubilea, workshops, vergaderingen, open dagen, themabijeenkomsten en ontvangsten.
Met een onuitputtelijke garderobe (net niet van deze tijd) toveren ze iedere keer weer andere creaties uit de kast en zorgen met "verborgen theater" voor een ludieke sfeer en een luchtige noot, eventueel toegespitst op het thema.

In samenspraak met de organisatie zorgt Theater Flats ervoor dat uw evenement net iets anders, minder droog en aantrekkelijker wordt. Wie bij het lezen hiervan denkt: dit is wat ik zoek, kan bellen of mailen
Ze komen graag een babbeltje maken!

 

 

De kontikigirls

Deze dames zijn zoals gezegd overal inzetbaar

Werkwijze Theater Flats 

Wie Theater Flats inhuurt krijgt waar voor zijn geld. Deze ‘wereldvreemde dames’  Lies, Zus en Sjaan (drie dikke vriendinnen uit een doorzonwoning) staan garant voor een ludieke ontvangst, om zich van daaruit met het buffet en het feest te gaan bezighouden. Succes verzekerd!! Hostess Service Graag Gedaan (met rollator en futschoenen en al) zorgt er voor dat het evenement vlekkeloos verloopt. Maar ook de matrozendames of belegen akela’s runnen de tent als het moet. En niet alleen op een feest, ook bij een open huis, openingen, symposia en studie- en sportdagen zorgen de dames van Flats voor een ludieke sfeer en de nodige hilariteit. Per evenement houdt Theater Flats één personage aan, dat uitgebouwd wordt. Telkens duiken de dames ergens anders op en houden de gasten op een verfrissende manier bezig. Theater Flats beschikt over een uitgebreide garderobe (nét niet van deze tijd). Of dat nu de rollatordames, de matrozenvrouwen, de akela’s, de Kontikigirls, de galavrouwen of de gastvrouwen in rode pakjes zijn: de gasten zullen altijd denken: is dit echt of is dit theater? En dát is waar Theater Flats het op aan stuurt! 

Theater Flats levert drie uur non stop entertainment (op verzoek langer). 

 

Tel nr. 040-2543842

 mail naar info@ESLevents.nl

 

 

 

 

Algemene voorwaarden

     
     
     
Actiedagen
Artiesten
Attracties
Ballonnen
Bedrijfsopeningen
Beurzen
Bouwhandelingen
Braderieën
Bruiloften
Kaboekie
Casino's
Catering
Clowns
Confetti
Decors
Draaimolen
Eyecatchers
Feestdagen
Jubilea
Kanon
Kerstactiviteiten
Kick 0ff
Kinderactiviteiten
Kinderfeestjes 
Kindershows
Kleding
Licht en geluid

 

    

meer weten over ESL?

Hastelweg 262

Eindhoven

Telefoon 040-2543842

Mail: info@eslevents.nl

Open dagen
Openingen
Plasmaschermen
Personeelsfeesten
Popcornpromoties
Productpresentaties
Recepties
Referenties
Rodeostier
Sales bijeenkomsten
Seizoensactiviteiten
Schoolfeesten en projecten
Sinterklaas
Sport- en speldagen
Springkussens
Steltlopers
Suikerspinpromoties
Sumo-worstelen
Teambuilding
Themafeesten
Verjaardagen
IJsact
Winkelacties
Winkelpromoties
Workshops
Zeskampen
 
www.bertje.nl   www.pret.nl