mail:

Home Tel 040-2543842
Op zoek naar virtual reality?

Ideale spelelementen voor bijvoorbeeld een personeelsfeest of als eyecatcher op een beursstand.

 
     
De speler waant zich in een compleet andere wereld van science fiction. Het bijzondere zit 'em in het driedimensionale karakter. Hierdoor ervaren de spelers namelijk dat ze lijfelijk in het spel aanwezig zijn. Waar tot nu toe bij ieder spel een afstand aanwezig was tussen de speler en het spel, plaatst VIRTUALITY d.m.v. "de helm" de speler er midden in. Afhankelijk van de opstelling kan men tegen de computer uitkomen, tegen elkaar of samen de strijd aangaan.

De nieuwste sensatie in "immersive virtual reality" technologie. Zet de visette (helm) op je hoofd en ervaar het gevoel, dat je als het ware in een virtuele wereld ondergedompeld wordt. Pak je geweer -een exacte copie van de alom bekende "Winchester rifle"- en laat zien wat je kan. Men kan kiezen uit het spel "Claymaster" (kleiduif schieten) of "Quickshot Carnival" (kermisschiettent) waarbij snelheid en oplettendheid zeer belangrijk zijn. De zeer realistische 3D-graphics en de terugslag van het geweer tijdens het schieten maakt dit een ervaring om nooit te vergeten

 

en unieke mogelijkheid voor uw promotie, beurs of evenement. Een F1 auto als realistische simulator, met de beste software en 's werelds beste besturingssysteem.

Met onze jarenlange ervaring hebben wij het juiste compromis gevonden tussen realistisch racen en rijdbaarheid, waardoor deze simulatie voor iedereen een uitdagende ervaring is.

Door het elektrisch verstelbare pedaal- en stuursysteem heeft iedereen de juiste zitpositie in de Formule 1 cockpit. De pedalen, besturing, stuurschakeling: alles is echt. Voel de vibraties van de motor en de kerbstones door het geavanceerde shaker feedbacksysteem.

 


Flightsimulator op uw evenement?

Motorrace simulator

Rally simulator
     
     
 
racesimulator
 
Tel nr. 040-2543842  mail naar info@ESLevents.nl
     
  Algemene voorwaarden

Home

 

  ESL Presenteert  
Business to Business
Campingprogamma's

 Trefwoorden staan op alfabetische volgorde
en linken direct door naar de juiste pagina

    

meer weten over ESL ?
klik op de hoed

Hastelweg 262
Eindhoven

Telefoon 040-2543842

Mail: info@eslevents.nl

Referenties
 
   

www.Bertje.nl www.Spelverhuureindhoven.nl www.Pret.nl

Home