Home

       GEBRUIKSAANWIJZING SUPER SHOOTER SMALL
HET STARTKLAAR ZETTEN VAN HET CO2 CONFETTI KANON

 1).           Verwijder het bovenste deel van de flightcase en haal de woofer (1), de CO2 gasflesslang (2), de bahcosleutel (3) en de twee stelpinnen (4) eruit.
2).           Selecteer de stand (3 posities) van de woofer en bevestig de stelpinnen incl. splitpennen om de woofer vast te zetten. Zorg ervoor dat de koppeling voor de gasslang (6) aan de onderzijde zit.
3).           Zet de CO2 gasfles (5) in de bijgeleverde gasfleswagen en zorg dat deze stabiel en vast staat.
4).           Verbindt de slang aan de CO2 gasfles en draai deze stevig vast m.b.v. de bijgeleverde bahcosleutel.
5).           Koppel het andere einde van de gasslang aan de aansluiting van de woofer. Voorkom krullen of knikken in de slang!
                ! Let op: Zorg ervoor dat de hendel in de “off” positie staat. (de hendel onder de woofer naar rechts) Wanneer dit niet het geval is staat het confetti kanon aan en ontsnapt er een hoeveelheid CO2 gas met het gevolg dat de grootste druk uit de fles verwijderd wordt.
6).           Zorg ervoor dat de flightcase vastgezet wordt doormiddel van het lock-system op de wieltjes.
7).           Zorg ervoor dat de bodem van het confetti kanon is voorzien van een minimale
beginhoeveelheid confetti (slechts een handje vol confetti i.v.m. verstopping in de woofer bij het aanzetten).

 HET GEBRUIK VAN HET CO2 CONFETTI KANON >> 

1).           Zorg dat de ruimte rondom het kanon vrij is van personen en objecten. Draai vervolgens de knop van de CO2 gasfles open.
2).           Wanneer het moment is aangebroken dient u de hendel naar beneden te draaien. Op dat moment ontsnapt er een grote hoeveelheid luchtdruk uit de woofer en de confetti zal de lucht in gelanceerd worden. Nu kunt u handmatig de confetti doseren. De confetti doseert u in het achterste gedeelte van de bak (dus niet in de woofer zelf want deze zuigt de confetti vacuüm vanaf de bodem. U heeft ca. 60 sec. de tijd om 10 kilo weg te schieten).
3).           Indien de voorraad confetti weggeschoten is of de gasfles leeg is dient u de hendel weer in de “off” positie te draaien.
                

HET AFKOPPELEN VAN HET CO2 CONFETTI KANON >>

1).           Alvorens het afkoppelen van de gasslang dient u ervoor te zorgen dat de gasfles knop dichtgedraaid is. Zet de hendel van het kanon nog een keer open en dicht om ervoor te zorgen dat er absoluut geen druk meer op de slang staat. Nu kunt u de slang loskoppelen.
2).        Verwijder alle onderdelen en pak de flightcase weer zorgvuldig in.
ESL NEEMT GEEN ENKELE VERANTWOORDING VOOR FOUTIEF GEBRUIK VAN DEZE SUPERSHOOTER!! GEBRUIK DIT APPARAAT ALLEEN VOOR HET AFSCHIETEN VAN DE DOOR ONS BIJGELEVERDE CONFETTI!!

 

openingdeparelpanningen72.jpg

 
 

Glitterconfetti 1 kg

 
 

Paperconfetti slowfall

 
Tel nr. 040-2543842  mail naar info@ESLevents.nl
     
  Algemene voorwaarden

Home

 

  ESL Presenteert  

 

    

meer weten over ESL?

Hastelweg 262

Eindhoven

Telefoon 040-2543842

Mail: info@eslevents.nl

Referenties
 
     
www.bertje.nl Spelverhuur www.pret.nl

Home