Home

Tel 040-2543842
Zenga Openingsact

De wereld waarin je leeft wordt bepaald door je zintuigen. Het zijn uitsluitend je 5 zintuigen die je toegang verschaffen tot ‘de werkelijkheid’.

Nadat je als kind de eerste ruwe schets van je omgeving hebt gemaakt, leer je al snel je ervaringswereld te beperken, je te onderwerpen aan veilige grenzen.

Dus spreken we af wat we zien, of horen......

Enkele trefwoorden zijn;  visueel, modern, spektakel ….

Olievaten en niet alledaagse trommels staan opgesteld waardoor een indrukwekkend podiumbeeld ontstaat. Als het moment daar is ……….. een groot wit scherm licht langzaam op… Silhouetten zijn zichtbaar en danseressen beelden een verrassende choreografie uit. Hierin verwerken wij ook het thema uitgeverij……De shiva ´een dame met vele armen´ zorgt voor een prachtig effect in het felle licht…..De gillende gitaren zijn hoorbaar en enkele explosies volgen.….
 

Vanuit het niets komt een reusachtige parel (ballon) op. In deze ballon zijn de contouren van danseressen zichtbaar…. Langzaam zoekt de parel haar weg om vervolgens te exploderen…. Danseressen in witte en metalen kleding zetten een dynamische fakkeldans in van een hoog technisch niveau…. ….het slagwerk neemt weer de overhand…..  een indrukwekkende figuur komt oplopen in een metalen harnas. Hij bewerkt zijn kostuum met een heuse slijptol. De slagwerkers zorgen voor een glitterregen die danst op hun trommels als ook zij een slijptol ter hand nemen en de olievaten “bewerken” waarbij de vonken er letterlijk vanaf springen  Een spectaculaire vonken regen vult het podium ……….Dan steekt er een enorme wind op (windmachine) waarbij danseressen een dynamische choreografie brengen met sierlijk ‘dansende’ doeken. Een stem is hoorbaar van een diva welke een aria brengt in een fantasietaal. Zij komt oplopen en haar jurk begint te groeien als ware het een enorm trotse pauw.  Een tweetal futuristisch ogende figuren komen oplopen met ieder een indrukwekkende lanceer installatie op hun rug. Op de eindknal van de show lanceren zij vanaf hun rug een aantal schoten kabuki (metalic of witte snippers) de lucht in aangevuld met enkele serpentine schoten over het podium heen.

Het geheel wordt versterkt met o.a. verschillende fluiten, slagwerk en dans.

 De opblaasjurk kan ook vervangen worden of aangevuld door de genie jurk waarbij de zangeres als een duveltje uit een doosje letterlijk in haar aria tot ongekende hoogte stijgt. De genie gaat namelijk tot ca. 9 meter hoogte. Hierbij heeft zij een lange witte jurk aan. Deze kan worden aangevuld met banieren in de bedrijfskleuren of een banner voorzien van een tekst.

 Zenga is opgericht door de muzikanten Annet Visser en Peter Weekers beide ex. Flairck

De uitbreidings optie bij de ´standaard´ Oerknal heb ik met blauw aangegeven.

Tijdsduur ca.11 minuten

Prijzen als indicatie en onder voorbehoud.


Kostenindicatie Zenga 5 personen standaard oerknal 
                   €  1.995,00
 

Silhouetlijst, inclusief thema verwerking, aanpassen muziektape   €     950,00
Oxygen-jurk                                                                                            €     625,00
Geniejurk, inclusief kleurbanieren, exclusief bedrukkingen              €     675,00
Kabuki bursters & kabuki (serpentine kanonnen)                             €     700,00 
Of alleen kabuki                                                                                     €     550,00
 

Genoemde kosten zijn exclusief techniek (licht en geluid, bediening daarvan)

Podium voor de act is afhankelijk van de uiteindelijke opzet. Standaard dient het minimaal 6 x 4 meter te zijn bijvoorkeur voorzien van balletvloer en een preparatieplek gelijkvloers aan het podium. Ingeval van silhouetlijst 2 meter extra diepte en bij de Oxygen-jurk 2 meter extra breedte.

Alle genoemde gages zijn exclusief de wettelijk b.t.w.
Toestemming voor het gebruik van open vuur en de aanvraag van benodigde vergunningen lopen via de opdrachtgever 
De volgorde van bovengenoemde show kan door de groep worden gewijzigd.

 

 
   

 

 
     
     
Tel nr. 040-2543842  mail naar info@ESLevents.nl
     
  Algemene voorwaarden

Home

 

 

  ESL Presenteert  

 Trefwoorden staan op alfabetische volgorde
en linken direct door naar de juiste pagina

    

meer weten over ESL ?
klik op de hoed

Hastelweg 262
Eindhoven

Telefoon 040-2543842

Mail: info@eslevents.nl

Referenties
 
   

www.bertje.nl Spelverhuur www.pret.nl

Home