mail:

Home   Tel 040-2543842

Mobiele espressobar geschikt voor vele gelegenheden en lokaties

Hoe prikkelt u bestaande en potentiŽle klanten op een bijzondere manier?
Met de geur van vers gemalen koffie, de smaak van heerlijke koffievariaties en de uitstraling van onze mobiele espressobar trekt uw stand volop de aandacht.
Wij serveren uw gasten een fantastische espresso shot of juist een heerlijk romige cappuccino. Ook kunnen we in samenspraak met u een speciale creatie maken. Verhoog het aantal bezoekers en verwelkom ze op een unieke manier met de geur en smaak van de koffievariaties van de BeanBrothers. Vraag naar de mogelijkheden.

Organiseert u een open dag of wilt u tijdens uw bedrijfsopening uw gasten een warm welkom heten? Met de BeanBrothers heeft u iets speciaals in huis. Vanuit de mobiele espressobar serveert onze barista de lekkerste creaties. Een heerlijk romige cappuccino of een fantastische espresso shot. En wat dacht u van een muffin of brownie erbij? Neem contact op met de BeanBrothers en vraag naar de mogelijkheden

Wilt u bij uw bruidstaart een cappuccino aanbieden? Of bij uw verjaardag niet aan komen zetten met snelfilter koffie? Kortom: Wilt u iets bijzonders op uw feest?
Bel of mail voor de mobiele espressobar!
Huurcode PRPF06

   

Tel nr. 040-2543842  mail naar info@ESLevents.nl


Klik op bovenstaande foto's voor andere traktaties

   
  Algemene voorwaarden
© Copyright ESL

Home