Home

  tel 040 2543842

MUZIKALE EN THEATRALE SINTERKLAASSHOW

Twee knotsgekke muziekpieten, die ook echt Spaans kunnen spreken, zorgen voor een wervelende muzikale en theatrale show. Niet zomaar klassieke Sinterklaasliedjes, maar swingende Caribische Sinthits maken zelfs de Sint aan het swingen.

Showbizzpiet Pyta probeert Piet Pedro met haar vrouwelijke charmes te bekoren, maar Piet Pedro denkt alleen maar aan Neperpoten (Pepernoten) eten en siësta. Toch moet er gezongen en gedanst worden want de kinderen zijn daar niet zomaar. Maar wie kwam er toch ook al weer? Ook de muziekpieten-academie heeft niet veel bij deze pieten uitgehaald, want ze zingen geen enkele tekst van de Sinterklaasliedjes goed. Maar ze spelen wel swingende muziek en mooie gitaar en panfluiten, dus gaan ze zelf maar Sinterklaasliedjes verzinnen. De swingende Sinthits, een wervelende zwartepietendans en een heus kindermuziekorkest zullen bij Sinterklaas uiteindelijk veel meer in de smaak vallen!

Kinderen en volwassenen zullen laaiend enthousiast zijn over deze knotsgekke pieten, de grappige liedjes, de zwartepietendans en de behendigheidsspelletjes die ze leren. 
Een múst voor ieder Sinterklaasfeest.

Dit optreden kan zowel binnen plaatsvinden met eigen geluidsinstallatie, of buiten met een eigen, in Sinterklaassfeer gebracht podium. Ook beschikken ze over een mobiele semi-akoestische Sinterklaasact met eigen stroomvoorziening.

Tijdsduur: winkelcentra twee uur, voorprogramma’s bedrijven één á anderhalf uur.

Sinterklaas zelf is niet in deze show inbegrepen. De show kan eventueel ook plaatsvinden als er geen Sinterklaas voorzien is. Het programma kan altijd aan de wensen van de klant worden aangepast


Dixie land pieten

Sinterklaas activiteiten

Gouden troon voor Sinterklaas voorleesstoel
     
     
     
Tel nr. 040-2543842  mail naar info@ESLevents.nl
     
  Algemene voorwaarden

Home

 

  ESL Presenteert  

 

 

Trefwoorden staan op alfabetische volgorde

    

meer weten over ESL in het algemeen

klik op de hoed

Hastelweg 262

Eindhoven

Telefoon 040-2543842

Mail: info@eslevents.nl

Referenties
 
     
www.bertje.nl Spelverhuur www.pret.nl

Home