Home

tel 0402543842
Trommelworkshop wilbert

Voor hoeveel personen
Een trommelworkshop duurt in principe1 uur, of 2 uur met een pauze er in en zijn geschikt voor groepen vanaf 10 tot 50 personen per workshop. Voor grotere groepen kunnen meerdere workshops achter elkaar gegeven worden.

Tijdens de workshop
De fijnste opstelling voor een workshop is een kring van stoelen zonder armleuningen. Voor iedere deelnemer is een djembé aanwezig. Later zullen ook de bastrommels ingezet worden. Na een kennismaking met elkaar en met de trommel gaan we aan de slag. In korte tijd wordt het eerste basisritme gespeeld en klinkt het al snel swingend. Een tweede ritme wordt ingezet en gecombineerd met andere ritmes de adrenaline stijgt en de eerste zweetdruppels worden zichtbaar. Maar nu worden de bastrommels toegevoegd die bespeeld gaan worden door'.. Menigeen verliest zijn controle en gaat uit zijn dak. Ineens klettert er een spellerende solo van boven alles uit wat menig dansliefhebber in beweging zet. De finale loopt dan ook verrassend uit de hand, maar wel binnen de afgesproken tijd.

Voor wie
Deze eenmalige workshops zijn zeer geschikt voor bedrijven, vriendengroepen of Evenementen waar men even iets actiefs wil doen waar iedereen aan mee kan doen.

Bedrijven
De meeste workshops heb ik reeds verzorgd voor bedrijven tijdens een teambuildingsprogramma, studiedag of ontmoetingsbijeenkomsten. Zeer verrassend is het positief effect van een trommelworkshop waarin iedereen als groep actief bezig is met iets totaal anders dan Business en binnen een korte tijd zichzelf verrast met een geweldig swingend ritme wat plezier en ontspanning geeft.

Vriendengroepen
Velen hebben mij benaderd om hun vriendengroep te verrassen met een trommelworkshop. Vrijgezellenfeesten, familiebijeenkomsten, 50 jarige verjaardag, trouwfeesten, enz enz. Het is zo leuk om elkaar eens anders enthousiast te zien worden tijdens zo'n workshop. Een waar feest voor jong en oud.

Scholen
Ik heb diverse scholen bezocht en trommelworkshops verzorgd aan lesgroepen die naast het trommelen ook uitleg krijgen over het instrument en haar cultuur. De kennismaking met de djembé is voor kinderen en middelbare scholieren een genot. Zeker als er in groepsverband van alles uitgeprobeerd kan worden.

Evenementen
Om een evenement op te vrolijken is een trommelworkshop waar lierhebbers vrijblijvend aan mee kunnen doen zeker succesvol gebleken. Deze opvallende activiteit trekt de aandacht en brengt mensen zeker in beweging.

Tel nr. 040-2543842

 mail naar info@ESLevents.nl

 

 

 

 

Algemene voorwaarden

Home

     
     
     
Actiedagen
Artiesten
Attracties
Ballonnen
Bedrijfsopeningen
Beurzen
Bouwhandelingen
B2B
Braderieën
Bruiloften
Business to Business
Carnaval
Casino's
Catering
Circus
Clowns
Confetti
Decors
Draaimolen
Eyecatchers
Familiedag
Jubilea
Kaboekie
Kanon
Kerstactiviteiten
Kick 0ffs
Kinderactiviteiten
Kinderfeestjes 
Kindershows
Kindertheater
Kleding

 

    

meer weten over ESL?

Hastelweg 262

Eindhoven

Telefoon 040-2543842

Mail: info@eslevents.nl

Open dagen
Openingen
Plasmaschermen
Personeelsfeesten
Popcornpromoties
Productpresentaties
Projectmanagement
Recepties
Referenties
Rodeostier
Sales bijeenkomsten
Seizoensactiviteiten
Schoolfeesten en projecten
Sinterklaas
Special effects
Sport- en speldagen
Springkussens
Steltlopers
Suikerspinpromoties
Sumo-worstelen
Teambuilding
Themafeesten
Verjaardagen
IJsact
Winkelacties
Winkelpromoties
Workshops
Zeskampen
 
www.bertje.nl Entertainment Service Langenberg www.pret.nl