mail:

Home

Tel 040-2543842

De Minimotor act met de Harley
De act ‘Harley Jr.communicatie’ maakt een bijzondere combinatie van entertainment en reclame mogelijk. Op de mini-motor rijdt een nostalgische motorrijder of een ‘stripachtig’maskerpersonage. Aan zijn motor is een aanhangwagen met een billboard gekoppeld. Over de, optioneel te plaatsen, megafoontjes klinkt muziek en eventueel te verspreiden mededelingen of reclamejingles. En hoewel de motor rookt, ronkt en bromt is het motortje helemaal electrisch, waardoor de act ook prima ingezet kan worden op binnenlocaties als beurzen en overdekte winkelcentra. Op beurzen en andere promotiedagen gaat deze komische verschijning bij vele bezoekers over de tong. Zo wordt het verspreiden van een boodschap behalve functioneel ook uitermate vermakelijk.

Voor beurzen en wervende acties kan het motortje uitgebreid worden met:

Een aanhangwagentje met billboard -er kunnen tweezijdig op A1-formaat posters geplaatst worden.

Een mini-omroepinstallatie met muziek, microfoon en aangepaste jingles.

Een bewegwijzeringspaal- een ANWB-bord op de motor met bijvoorbeeld een verwijzing naar het bedrijf of een beursstand.

Informatiebordjes met magneetletters. Posters en jingles kunnen evt. ook door Jonas & Friends verzorgd worden.

 

Klik op bovenstaande foto om een filmpje te bekijken

Ontvangstact met Aap

 

 

Animatie en promotieacts  Harley Jr. Maskers

Mensen wijzen, stoten elkaar aan, het stel is in de buurt! Deze personages, die door hun maskers nog het meest aan stripfiguren doen denken, hebben al menig lachsalvo op hun naam staan. Ze zijn onderweg op hun, in verhouding, veel te kleine motor. Hij reikt niet hoger dan de knie! Ze maken van alles mee, steeds afhankelijk van wat er op hun pad komt en waar het publiek ze toe uitdaagt. Af en toe stappen ze af en spelen ze een korte theaterscene. Ze zijn ontwapenend, eigenzinnig en komisch tegelijk. Een markant duo dat nooit ongemerkt zal passeren.

Het bijzondere van deze motor is dat hij ronkt en rookt terwijl alles elektrisch is. Dus ook binnen rijden is geen probleem. En de omvang? Hij kan door een gewone deur heen.

De act is geschikt voor bedrijfsevenementen en winkelcentra en als straatact op straattheaterfestivals en tal van andere buitenevenementen..

Klik op de foto om het filmpje te bekijken

Officiële handeling met motoragent

Een productie met een ludiek karakter waarbij een motoragent op z’n mini-motor een centrale rol speelt. In te zetten voor allerlei situaties; van de officiële opening van een pand tot het aanbieden van een kado.

Van deze handeling bestaan twee varianten. In de eerste variant is de VIP ( wethouder, directeur…) te laat vanwege het vastzittende verkeer, autopech, of... Gelukkig wordt de situatie alsnog gered als de politie op z’n mini-Harley met deze VIP in z’n véél te kleine zijspan binnengereden komt… In de tweede variant wordt hét voorwerp van onschatbare waarde ( een bijzonder kado, een gouden sleutel, een…) aangevoerd door de politie op z’n mini-Harley met daarachter een aanhangwagen met een zware brandkast

Klik op de foto voor filmpje

Animatieact Het Stalen Ros

Een mechanisch aangedreven paard en een acteur met een staart; samen vormen zij de mobiele eyecatcher van Jonas & Friends, ‘HET STALEN ROS’.

Met een knipoog naar vervlogen tijden is het paardmobiel uitgevoerd met nostalgisch vormgegeven technologie.

Op HET STALEN ROS…politie te paard! Deze agent van de bereden politie heeft van alles in petto. Alcohol- en veiligheidscontroles, het op geheel eigen wijze in goede banen leiden van het verkeer, een merkwaardig opsporingsbevel en andere subtiele dienderfratsen.

HET STALEN ROS; het paard dat je gewoonweg niet in de gang kunt laten staan!

Of  bent u op zoek naar een bijzondere act voor een openingsact?

 
   

 

 
     
     
Tel nr. 040-2543842  mail naar info@ESLevents.nl
     
  Algemene voorwaarden

Home

 

  ESL Presenteert  

 Trefwoorden staan op alfabetische volgorde
en linken direct door naar de juiste pagina

    

meer weten over ESL ?
klik op de hoed

Hastelweg 262
Eindhoven

Telefoon 040-2543842

Mail: info@eslevents.nl

Referenties
 
   

www.bertje.nl Spelverhuur www.pret.nl

Home