mail:

Home

 

Tel 040-2543842


The Bottelair Brothers


Bob en Bill Bottelair weten misschien niet zo goed hoe je ‘butler’ spelt, in hun job zijn ze hopeloos veelzijdig.
 

Het zijn twee rasartiesten die uw gasten graag in de watten leggen: ze bieden hen op een presenteerblaadje komische versnaperingen aan, fijne hapjes met een gezonde dosis humor.

Bij binnenkomst hebben ze de rode loper uitgerold! Of eigenlijk...zijn ze nog net niet helemaal klaar: een grote rol tapijt ligt nog nadrukkelijk in de weg. Zo wordt zelfs de aankomst al een belevenis.

 Telkens weer duiken deze twee ervaren potsenmakers op tussen de mensen met variété-acts van internationaal niveau. Zo belandt één van de gasten, tot groot jolijt van de omringende menigte, misschien wel met zijn hoofd in een door Bill zelf ontworpen groentesnijder; of verbaast Bob het publiek met zijn levensgrote versie van het aloude Balletje Balletje. Nu eens verschijnen ze als authentieke toreadors, dan weer ogenschijnlijk naakt…

 Desgewenst brengen ze ook een aaneenschakeling van onvervalste comedy als podiumact: dan denkt Bill bijvoorbeeld, tot schrik van een vrijwilliger uit het publiek, dat hij talent heeft voor messenwerpen; of waagt Bob zich, met broer Bill als onwillig slachtoffer, aan een spectaculaire David Copperfield-illusie die voor een hilarische finale van de show zorgt.

 Hoewel de lach van het publiek voor The Bottelair Brothers op de eerste plaats komt, vergeten zij toch hun taak als butlers niet. Feiloos voelen zij aan waar en wanneer zij nodig zijn om het evenement in goede banen te leiden: ze nodigen eters uit voor een buffet, zetten een jarige in de bloemen, kondigen een special act aan, ...

Door hun meertaligheid (Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans) en jarenlange ervaring zijn ze de ideale komische noot voor een internationaal gezelschap. 

The Bottelair Brothers: verrassende humor, spitsvondig en fris, gebracht met uitzonderlijk vakmanschap.

·         Stijl: · animatie · variété-acts
     Kenmerk: · een injectie anabole steroïden voor de lachspieren
    Bezetting: · Johan Kongs en Joris Hornman
   Speelduur: · 4 uur
  Geschikt voor: · evenementen· personeelsfeesten  · beurzen·  trouwpartijen·  productpresentaties

 


Balletje balletje act


Letterlijk en figuurlijk over de rode loper

Tel nr. 040-2543842

 mail naar info@ESLevents.nl

 

Algemene voorwaarden
© Copyright ESL

Home

 

 

ESL Presenteert