De Nautilus One-Man-Band

Van de uit de stille Zuidzee opgedoken wrakstukken van de NAUTILUS heeft muziekkunstenaar Arthur  weer een technisch hoogstandje gebouwd. Met een compleet arsenaal van wielen, hendels, kettingen, tandwielen,meters, leidingen en ingewikkelde overbrengingen is deze muziekkunstenaar weer in staat gebleken een kompleet eenmansorkest te creren.

U zult versteld staan van ingenieuze speelwijze, zijn functionele gitaarspel, zijn glasheldere stem en zijn vrolijke uitstraling. Nederlandse, Duitse en Engelstalige songs , Rock and Roll, Country, Easy listening, jaren 60, 70, 80, 90, zelfs een gezellig Hollands walsje of feestmuziek, op zijn muziekduikboot is hij in staat om de stemming er goed in te brengen op ieder feest of evenement. De in de Jules Verne stijl gebouwde machine met zijn Steampunkachtige decoraties is een lust voor het oog en oor. Een gigantische vuurmachine maakt de duikboot helemaal kompleet.

Het grote voordeel van de Nautilus is dat hij geen beperkingen heeft: hij is gemakkelijk te verplaatsen en heeft geen stroom nodig. Deze spetterende entertainment act is dus overal geschikt voor!

De Nautilus One-Man-Band is een onemanband die kan opereren zonder stroomvoorziening, hij is makkelijk verplaatsbaar, inzetbaar voor vele doeleinden, Kan werken met regenachtig weer kan door de dubbele deuren van instellingen en gebouwen er kan ook gewerkt worden met draadloze microfoon en orkestbanden.

Technische Informatie
Normaal
Lente 5,20 meter, Breedte 1,30 meter
Ingeklapt
Lengte 3,92 meter, Breedte 1,22 meter