Home

Tel 040-2543842

Bottelair Brothers

komische versnaperingen en fijne hapjes met een gezonde dosis humor.

Het zijn twee rasartiesten die uw gasten graag in de watten leggen: ze bieden hen op een presenteerblaadje komische versnaperingen aan, fijne hapjes met een gezonde dosis humor.

Bij binnenkomst hebben ze de rode loper uitgerold! Of eigenlijk...zijn ze nog net niet helemaal klaar: een grote rol tapijt ligt nog nadrukkelijk in de weg. Zo wordt zelfs de aankomst al een belevenis.

Telkens weer duiken deze twee ervaren potsenmakers op tussen de mensen met variétéacts van internationaal niveau. Zo belandt één van de gasten, tot groot jolijt van de omringende menigte, misschien wel met zijn hoofd in een door Bill zelf ontworpen groentesnijder; of verbaast Bob het publiek met zijn levensgrote versie van het aloude Balletje Balletje. Nu eens verschijnen ze als authentieke toreadors, dan weer ogenschijnlijk naakt…

Desgewenst brengen ze ook een aaneenschakeling van onvervalste comedy als podiumact: dan denkt Bob bijvoorbeeld, tot schrik van een vrijwilliger uit het publiek, dat hij talent heeft voor messenwerpen; of waagt Bob zich, met broer Bill als onwillig slachtoffer, aan een spectaculaire David Copperfield-illusie die voor een hilarische finale van de show zorgt.

Hoewel de lach van het publiek voor The Bottelair Brothers op de eerste plaats komt, vergeten zij toch hun taak als butlers niet. Feilloos voelen zij aan waar en wanneer zij nodig zijn om het evenement in goede banen te leiden: ze nodigen eters uit voor een buffet, zetten een jarige in de bloemen, kondigen een special act aan The Bottelair Brothers: verrassende humor, spitsvondig en fris, gebracht met uitzonderlijk vakmanschap

 

STIJL: animatie en variate-acts

BEZETTING :2 personen

KENMERK :een injectie steroïden - anabolen voor de lachspieren

SPEELDUUR: diverse acts binnen 4 uren
Code ENDU01

 

 
     
Tel nr. 040-2543842  mail naar info@ESLevents.nl
     
  Algemene voorwaarden

Home

  ESL Presenteert  

 Trefwoorden staan op alfabetische volgorde
en linken direct door naar de juiste pagina

    

meer weten over ESL ?
klik op de hoed

Hastelweg 262
Eindhoven

Telefoon 040-2543842

Mail: info@eslevents.nl

Referenties
 
   

www.bertje.nl Spelverhuur www.pret.nl

Home