Home T: 040 2543842

 

 

 

 

 

 

 

VUURWERKSHOW
Met meer dan 15 jaar ervaring en vele vuurwerkshows per jaar mag onze vuurwerkpartner zich een specialist op dit gebied noemen. Een specialist  in vuurwerkshows bij onder andere diverse (bedrijfs)openingen, evenementen en musicals
Alle vuurwerkshows worden electronisch ontstoken met ervaren en zeer deskundige gecertificeerde pyrotechnici. Dit zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling, maar tevens voor een uiterst veilige vuurwerkshow.
Elke vuurwerkshow is uniek en naar uw wensen in te vullen. De show zal gestart worden door een kort intro van “kleinere” effecten, zoals spetterende vulkanen, crackers en gekleurde lichtkogels. 
Na een intro zal de show worden opgebouwd door effecten die in hoogte en tijdsduur variëren. Deze effecten, zoals verschillende Multi shots met diverse kleuren en geluidseffecten en waaierbatterijen,  worden variërend van één tot drie potten gelijktijdig ontstoken.  De vuurwerkshow zal worden beëindigd met een bloedstollende finale van circa 2 tot 4 minuten. De finale zal een oogstrelend schouwspel van diverse effecten worden, zoals gouden regens, bloemmotieven met knaleffecten, Multiple Mines, etc.
Het is tevens mogelijk om een door u gewenste tekst door middel van vuurwerk tijdens de show te ontbranden. De tekst wordt ontstoken met aan weerzijden fantastische glitterfonteinen (in diverse kleuren mogelijk).
 

Informatie omtrent vuurwerkshows

1. De kosten van (binnen,- of buiten) vuurwerk

Indien er sprake is van een door u vooraf bepaald budget, dan kunnen wij op basis daarvan een op maat samengestelde vuurwerkshow aanbieden. De vuurwerkshow zal voorzien zijn van een all-in prijs en vervolgens treden wij met u in overleg.

Indien u werkelijk geen idee heeft hoeveel uw vuurwerkevenement zal gaan kosten, kunnen we een vrijblijvende afspraak met u maken. Wij zullen dan samen met u naar aanleiding van het soort evenement en uw wensen een vuurwerkprogramma samenstellen.

Wij kunnen u een tal van mogelijkheden bieden. Eén hiervan is het maken van teksten en/of logo met vuurwerkletters is in verschillende maten en kleuren.
De volgende prijsindicatie kunnen als richtlijn gehanteerd worden: 2. Zaken rondom de vuurwerkshow


Wij, regelen en organisren voor u een professionele en uiterst veilige vuurwerkshow. Bij verzorging van een spetterende vuurwerkshow komen een aantal randzaken om de hoek. Onze vuurwerkpartner verzorgt voor u de volgende zaken met betrekking tot de wetgeving en veiligheid:
-          De verzekering van het vuurwerk tijdens het evenement (€5.000.000)
-          Werkwijze volgens de Arbo technische wetgeving door speciaal opgeleidt personeel (opbouw, ontsteking en afbouw)
-          De assistenten worden voor het vuurwerkevenement geďnstrueerd en eventueel voorzien van benodigd materiaal
-          Vervoer van het vuurwerk naar de afsteeklocatie volgens de Wet ADR (vervoer gevaarlijke stoffen)
-          Aanmelding bij LMIP
-          Aanvragen alle benodigde vergunningen bij de provincie
Om een vuurwerkshow te verzorgen, moet er een werkplan worden ingediend bij de desbetreffende provincie. Voor het indienen van een werkplan, voor verschillende vuurwerkshows, zijn wettelijk verplichte aanmeldingstijden.
 

Soort vuurwerk          

Aanvraag periode

Vuurwerkshow m.b.v. groot vuurwerk (kal. > 50,8 mm)

10/14 weken

Vuurwerkshow met vuurwerk tot (kal.) 50,8 mm

2/3 weken

Theatervuurwerk (PSE)

2/3 weken


Wij willen u de ultieme service bieden en daarbij hoort ook de aanvraag en afhandeling van het werkplan.

3. Weeromstandigheden

Wij hopen samen met u, dat het weer ons niet in de steek zal laten. Mocht het weer onverwachts toch tegenvallen en een regenbui ons zal verrassing, brengt dit de show niet in gevaar.
Het vuurwerk is tijdens de show op een dusdanige wijze opgezet dat het tegen een regenbui bestendig is.

Tevens zijn wij in staat om al uw gasten tijdens de vuurwerkshow van een paraplu’s te voorzien

 
spectaculaire onthulling met vuurwerkbord

Lasershows
Op maat gemaakt voor openingen en of produktpresentaties

Vuurwerkletters

Bedrukte paraplu

Vlameffecten

CO2 jets rookeffecten
     
     
     
Tel nr. 040-2543842  mail naar info@ESLevents.nl
     
  Algemene voorwaarden

Home

 

  ESL Presenteert  

 

 

Trefwoorden staan op alfabetische volgorde

    

meer weten over ESL in het algemeen

klik op de hoed

Hastelweg 262

Eindhoven

Telefoon 040-2543842

Mail: info@eslevents.nl

Referenties
 
     
www.bertje.nl Spelverhuur www.pret.nl

Home