mail:

Home   Tel 040-2543842
Chafing dish huren

Roestvrijstaal met voedselpan, twee brandpasta houders en opklapbare deksel.

Huurcode PACO01
Huurprijs 8,-

 

• Gebruik bij voorkeur warm water voor het vullen van de waterbak, net zoveel dat de lege
voedselbak(ken) net niet gaan drijven.
• Zet het onderstel op een stabiele ondergrond, waarbij het plateau waar de branderhouders op
geplaatst worden vrij staat van het oppervlak (minimaal 1 cm)
• Zorg ervoor dat de waterbak aan de buitenzijde droog is en dat er (ook) per ongeluk geen
waterdruppels onder aan de bak hangen.
• Gebruik uitsluitend blikjes brandpasta of gel die speciaal gemaakt zijn voor het verwarmen van
voedsel. Gebruik nooit brandpasta op basis van Methanol. Deze brandpasta is giftig en mag
binnen de EU niet worden verkocht, cq toegepast.
• Verwijder de deksel van het blikje brandpasta en plaats deze in de brandpasta houder.
• Plaats de deksel van de brandpasta houder terug op het blikje
• Ontsteken van de brandpasta: plaats de houder onder de chafing dish en steek de pasta aan.
Zorg ervoor dat de opening van de houder op maximaal staat.
• Let op: Vele soorten brandpasta hebben een haast onzichtbare blauwe vlam en zijn zeker
overdag slecht herkenbaar.
• Ontsteek nooit de pasta buiten de houder en buiten de chafing dish.
• De dekselhouder is er niet voor gemaakt om de brandende brandpasta te vervoeren of om de
houder op te tillen. De houder kan losraken van de deksel, waardoor ongelukken kunnen
ontstaan.
• Plaats de deksel op de chafing dish en wacht minimaal 15 tot 30 minuten voordat u de
voedselpan met gerechten in waterpan zet. Indien u kleinere bakken in de waterpan zet, gebruik
dan de juiste maat tussenbruggen om te voorkomen dat de voedselbak in de waterbak glijdt.
• Bij het serveren van gerechten dient u ervoor te zorgen dat de deksel na elk gebruik weer wordt
teruggeplaatst op de chafing dish, om warmteverlies, uitdroging te voorkomen.
• Advies: Plaats kaartjes met de naam van het gerecht bij de chafing dish samen met een
lepelhouder waar men de gebruikte lepel op terug kan leggen.
• De brandpasta brandt gemiddeld 2 tot maximaal 3 uur. Tijdens het verwarmen kan het water
gaan koken, hetgeen lijdt tot snelle verdamping, waardoor het systeem kan droog koken. Houdt u
hier rekening mee, door het waterniveau van tijd tot tijd te controleren of door de vlam met behulp
van de deksel op de brandpasta houder te temperen.
• Plaats de chafing dish nooit in de directe nabijheid van licht ontvlambare objecten en zorg bij
presentatie dat mensen niet met kledingstukken (lees: mouwen, sjaals en stropdassen
bijvoorbeeld) bij de branders kunnen geraken
• Let op: U werkt met open vuur. Zorg altijd voor voldoende voorzorgsmaatregelen om brand en
ongelukken te voorkomen.
• Zorg ervoor dat er geen voedselresten of water door druipen in de brander kan komen, hierdoor
kan de brandpasta extra ontvlammen en uit de brander vliegen, waardoor er kleine brandjes
kunnen ontstaan.
 

 

 
Brandpasta
 
     
 
 
     
         
           
           
           
           
Tel nr. 040-2543842  mail naar info@ESLevents.nl
  De vermelde prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten. Zie voor meer informatie onze
Algemene Voorwaarden
Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

 

 
  Algemene voorwaarden
© Copyright ESL

Home

 

  ESL Presenteert  
Business to Business
Campingprogamma's
Catering op bouwlokatie
Kanon Startschot

 



Trefwoorden staan op alfabetische volgorde
en linken direct door naar de juiste pagina

    

meer weten over ESL ?
klik op de hoed

Hastelweg 262
Eindhoven

Telefoon 040-2543842

Mail: info@eslevents.nl

Referenties
 
   

www.Bertje.nl www.Spelverhuureindhoven.nl www.Pret.nl

Home