Home

Heerlijke verse oesters op uw feestje

Maak van uw feest iets speciaals.
In ambachtelijk Frans oesterpak voorziet hij uw gasten van verse oesters.
Wanneer de oesterkoning zich onder uw gasten begeeft zullen maar weinigen de favoriete Fines de Claires kunnen weerstaan.
De fijnproever zal deze delicatesse van gastronomische waarde met liefde naar binnen slurpen, terwijl sommigen nog lang zullen napraten over de beproeving die zij hebben doorstaan.
Kortom het openen van oesters geeft net dat "extra" aan uw feest dat veel van uw gasten zal bijblijven.
 

Buiten de smaak geeft het slurpen van oesters ook een bepaalde sfeer, het heeft iets nonchalants en iets sensueels. Mede door het feit dat de oester met mysteries is omgeven.
Altijd is er beweerd dat de oester een van de meest zinneprikkelende gerechten is, al eeuwen staat zij bekend als afrodisiacum. Een fabeltje?

Oesters bevatten in elk geval een hoog gehalte aan magnesium en zink. Deze twee mineralen spelen een belangrijke rol in de stofwisseling en wellicht komt dit het libido ten goede.
Meer dan aan welk ander eetbaar wezen kleeft aan de oester romantiek en erotiek.

Het was Cassanova waarvan wordt verteld dat hij meer dan 50 oesters per avond at en wel op een zeer sensuele manier, door ze op te slurpen vanuit die geheimzinnige holte tussen de borsten van een begeerlijke vrouw. Ook Cicero was een groot liefhebber van oesters, naar zijn zeggen stimuleerde het zijn talent voor redevoeringen en zijn geheugen. En zo ook onthaalde Lodewijk XI de professoren van de Sorbonne eenmaal per jaar op een grandioos oesterfestijn ten einde hun geleerdheid op peil te houden.

 

Tel nr. 040-2543842  mail naar info@ESLevents.nl
     
  Algemene voorwaarden

Home

 

  ESL Presenteert  

 

 

Trefwoorden staan op alfabetische volgorde

    

meer weten over ESL in het algemeen

klik op de hoed

Hastelweg 262

Eindhoven

Telefoon 040-2543842

Mail: info@eslevents.nl

Referenties
 
     
www.bertje.nl Spelverhuur www.pret.nl

Home